Calella – Spanina – 2018

Sommeren 2018 skal korpset endelig igjen på langtur. Det er mange år siden sist – og ønsket om å ha en lengre tur til utlandet er stort hos musikantene.

Vi har fått anbefalt en korpsfestival i Calella i Spania. Jenny har vært der med Grefsen skolekorps – og sier dette er en strålende tur

Referanser for denne turen er gode og anbefaler den varmt. Vi har derfor bestemt oss for å gå for denne turen!

 

Fokus for turen vil være musikalske opplevelser en sosial og solfylt atmosfære.

Konkret opplegg dag for dag er ikke planlagt, men en utflukt til Barcelona står definitivt på programmet – samt masse spilling sammen med andre korps  og selvfølgelig sol og bading.

Vi har fått tilbud fra turoperatøren på en pakke som inkluderer fly, hotell, musikalsk opplegg og tilrettelegging, mat og medalje.

Turen starter 22.juni og retur er 27.juni. Vi skal fly med SAS og bo på hotell med svømmebasseng.

Pris per person er 6000 kroner. Dette er selvsagt en høy og krevende pris – men med felles innsats og litt ekstra aktivitet – håper vi å få turen ned i 3500 kroner per person.

 

Målsettingen er å få så mange som mulig med – så dette blir en skikkelig korpstur!

 

Musikanter under 10 år må ha en voksen med seg – pga forsikringer. Men en voksen kan ha ansvaret for inntil 4 musikanter under 10 år. Så her kan vi finne løsninger

Men voksne/foreldre er hjertelig velkomne til å melde seg på

 

For å få gode priser og plasser så er påmeldingen nå….

I første omgang ønsker jeg en forhåndspåmelding for å kartlegge om dere er interessert. Så hvis stemningen er stor – går vi i gang bindende påmelding i løpet av høsten.

 

Hvem vil være med ?

Send meg en epost så snart som mulig, men innen 10. september

Kristin

Dette innlegget ble publisert i Korpstur, Uncategorized. Bokmerk permalenken.