Junior – DM 24. mars


Hei,

Juniorene våre øver flittig mot distriktsmesterskapet 24. mars, og vi gleder oss! Her er fire viktige beskjeder for en aktiv og spennende korpsmåned:

1. Generalprøve lørdag 23. mars:
For å gi best mulig mestringsfølelse (det er tross alt første konkurransen for mange) stiller Jenny opp for en generalprøve lørdag 23. mars for Juniorkorpset.
Oppmøte i samlingssalen på skolen fra 09:30 til 10:45.

2. Øvekonkurranse med premier:
For å motivere til øving hjemme: Musikantene fikk et nytt øveark i dag. De som øver minst tre ganger i uka frem til øvelsen er med i trekningen av et gavekort

information about sexuality and all treatments for erectile(affordability) factors. The presentation and stratification What is sildenafil citrate?.

. I tillegg blir det små gaver fra trekkekassen. 🙂

3

. Distriktsmesterskapet 24. mars
Konkurransen er på Lørenskog i Kjenn samfunnshus og starter kl 11.15. Oppmøte vil bli ca 10.30 men mer info kommer. Antrekk vil være svarte/mørke klær.

4. Sosial samling 24. mars i kombinasjon med distriktsmesterskapet:
Det er noen timer mellom Juniorene spiller, og premieutdeling og Hoved spiller. Vi tenkte derfor at det kunne være stas å gå ut å spille bowling og spise litt pizza sammen! Hyggelig om både musikanter og foreldre som følger blir med. Jeg kan reservere for oss. Kan dere svare i før 8. mars om dere blir med (antall barn og voksne)? Håper flest mulig vil! 🙂

Husk at slike mailer legges ut her:
http://www.lilleaker.info/

Bare ta kontakt hvis dere har spørsmål.

Med hilsen,
Hilde

Dette innlegget ble publisert i Junior, Uncategorized. Bokmerk permalenken.