NM – workshop for Junior og Aspirant

Workshop for aspiranter og juniorer, NM 2017

Over 70  musikanter har meldt seg på workshop og instruktørene Even og Knut gleder seg!

Her kommer informasjon om workshopen til påmeldte korps.

Tid: Lørdag 24.juni, oppmøte kl. 11.30-14.15.

Sted: Thor Heyerdahl videregående skole, dansesaler i 3. etg.

Even og Knut lærer bort musikk uten å bruke noter. Vi skal leke med instrumenter og kanskje lage en musikk som ingen har hørt før. Even og Knut har med seg en magisk boks som gjør noe med musikken. Men vi kan ikke røpe hva den gjør. Alle som vil får prøve den magiske boksen. Dette blir spennende!

Even heter Kruse Skatrud, og Knut heter Lothe. Begge spiller bl.a. i jazzorkesteret Funky Butt, og er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Even og Knut har spilt for Kongen.

Utstyr

Alle må ha med eget instrument. Slagverkere velger selv hvilket instrument de ønsker å ta med. Opplegget er notefritt, så det er ikke behov for notestativ.

Voksne

Hvert korps må stille med minimum en voksen som kjenner barna som er tilstede under hele workshopen. Vi oppfordrer også aspirant/junior-dirigenten til å være med, -gjerne med instrument.

 

Lunsj

Lunsj serveres i løpet av workshopen og blir bragt til dansesalene. For at vi skal være sikre på at alle får det de trenger, ber vi om at eventuelle matallergier også meldes inn i denne forbindelse til: finnarne@musikkorps.no innen 16 juni.

 

Under selve workshopen

Ved oppmøte plasseres instrumentkofferter på merket sted i en av dansesalene.

 

11.30 Oppmøte
11.45-12.45 Spilling
Lunsj
13.05-13.50 Spilling
Innslipp av publikum
14.00 Konsert
14.15 Takk for nå

 

Hentekonsert

Det er ikke lagt opp til en offentlig konsert, men de foresatte som er i Larvik er velkommen til en gjennomspilling kl. 14.00. Publikum står langs veggene i dansesalen.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Aspirant, Junior, Korpstur. Bokmerk permalenken.