Se rekruteringsinformasjon i Word her ...

 

Har du lyst til å begynne i korps?

Lilleaker skoles musikkorps har fortsatt ledige plasser og tar opp nye medlemmer fra 2. klasse og oppover på messinginstrumenter.

Et korps med lange tradisjoner!

Lilleaker skoles musikkorps startet i 1909, og er et av landets eldste korps. Korpset er altså nesten 100 år gammelt, så det er solid og historisk tradisjon du kan ta del i!

Undervisning

Alle medlemmer får individuelle timer på sitt instrument. Våre lærere er enten utdannede musikere eller studenter ved musikkhøgskolen.

Korpset er delt i tre samspill. Aspirantene spiller først etter gehør og etter hvert med noter. Etter ett år går man over i juniorkorpset, som bl.a.spiller på 17. mai. Etter to år i juniorkorpset er musikantene klare for hovedkorpset, hvor de kan være til de er ferdig med videregående skole.

Dirigentene og lærerne i korpset kan love at de skal ta godt vare på deg og gjøre hva de kan for at du skal få mange fine år i Lilleaker skoles musikkorps. Målet er å kunne ha det moro med musikken som hobby hele livet!

Er det mye arbeid for foreldrene i korpset?

Korpset trenger penger til instrumenter, uniformer, dirigenter og instrumentallærere. Pengene skaffes via kontingent, og vi får noe penger fra det offentlige. Dette er imidlertid ikke nok. I LSM har vi valgt å arrangere loppemarked, vi selger julenek eller lignende. Vi prøver å finne et nivå som gir oss nok penger til driften og som samtidig ikke er altfor krevende. Som korpsforelder blir du godt kjent i lokalmiljøet og med de andre foreldrene, barna og ungdommene i korpset.

Øvelsestidspunkter

Aspirantene øver på torsdager fra kl. 17.00 til 18.00, rett etter SFO-tiden.
De blir tatt hånd om fra 16.30, slik at de kan gå rett fra SFO. Den
individuelle undervisningen finner sted i eller etter SFO-tiden på mandager
og torsdager.

Hva har du lyst til å spille?

Korpset har ledige plasser på kornett, horn, trombone, eufonium/baryton.

For innmelding, ta kontakt med
Sverre Amundsen (styreleder):
- tlf. 22 52 22 92
- mobiltlf. 913 10 477
- e-post st-amun@online.no


Vi trenger å vite
- elevens navn
- adresse
- postnr
- tlf.nr
- fødselsdato
- klasse
- prioritert rekkefølge over instrumentønske: 1., 2. og 3. prioritet
- navn, e-post og mobiltelefonnr. til mor
- navn, e-post og mobiltelefonnr. til far