Bortreise Seminar – Saltö

23.-25. oktober er det bortreise seminar til Saltö for hovedkorpset. Saltö ligger i Sverige rett syd for Strømstad.

2013_left

http://www.saltogarden.se/

Avreise: Alle møter på Lilleaker skole kl 17 på fredag 23.10. Vi kjører buss til Saltö. Det serveres kveldsmat når vi kommer frem. Underveis blir det et stopp med mulighet til å kjøpe gotteri. Vi ønsker at musikantene har med seg max 50kr til dette ( de får alt de trenger av mat, drikke, frukt mm)

Ha med: instrument, noter, sengetøy d.v.s dynetrekk, putevar og laken eller sovepose. Varme klær, lommelykt.

Hentekonsert søndag kl 15 Det er IKKE felles transport hjem. Alle foreldre må ta ansvar for at sitt barn blir hentet eller har noen å sitte på med. Si ifra til meg hvis du har ledige plasser i bilen eller hvis du trenger hjelp til å organisere transport for ditt barn (de som allerede har sagt fra trenger ikke gi beskjed en gang til). Vi satser på et godt musikalsk og sosialt opplegg, med aktiviteter både ute og inne. Legg gjerne igjen nettbrettene hjemme.

Vi kommer selvsagt til å ta det opp, men ønsker også at dere informerer om at det IKKE er lov til å gå på stranden uten voksne og at det IKKE er lov til å bade.

Veibeskrivelse: Fra Oslo, kjør E6 mot Gøteborg. Etter man har passert Strömstad, kommer til en avkjøring merket med Saltö og Tjärnö. Ta av her og kjør mot Saltö. Saltögården ligger på høyre side, rett ved parkeringen til Friområdet på Saltö.

Dette innlegget ble publisert i Hoved, Uncategorized. Bokmerk permalenken.