Aspirant: Samspilløvelse 7. mai

Heia
Da er vi i gang med samspilløvelser. Det gikk superfint på torsdag. Så da fortsetter vi nå fremover med øvelser hver torsdag kl 16-17 i samlingssalen.
Vi minner om at – er man ikke frisk – så skal man ikke gå på øvelse. Ellers sørger vi for god avstand, vask av harde flater, notestativ , stoler i forbindelse med øvelsen. Vi sørger også for at alle musikanter vasker hender før og etter øvelsen. Alt korpset gjør skal være innenfor gjeldende smittevernregler.

Så litt om 17.mai

De som ikke har fått uniform (og som ønsker å gå i toget) må ta kontakt med Ingeborg Hjorthen for å avtale time på uniformsloftet.
Alle som skal gå i 17.maitoget skal ha svarte/mørkeblå sko. Joggesko er helt topp – da det blir en laaaaang dag.
Aspirantene skal bære dusker på fanen i toget. For å ivareta smittevernhensyn – vil de få utdelt hvite bomullshansker på 17.mai – dette fordi de skal dele på å holde duskene.
Torsdag 14.mai er det først vanlig øvelse – så for de som vil er det marsjøvelse sammen med hoved og juniorkorpset (ute) fra kl 18 .
På 17.mai (vi håper på fint vær) skal korpset prøve å tjene så mange penger som mulig i tillegg til å spille i skolekretsen og på sykehjemmene. Dette innebærer at vi trenger litt hjelp fra en foreldre fra hver musikant denne dagen. Lister over hvem som blir satt opp på hva kommer. Dette avhenger litt av mulighetsrommet vi får fra myndighetene (blir presentert 7.mai)
Program og rute for dagen kommer – foreløpig er vi litt forsiktige med annonsering – men vi planlegger å marsjere og spille rundt i store deler av skolekretsen.
Korpset planlegger
Salg av is, brus, lodd, lekekort mm fra sykkelvogner bak korpset
Pop-up butikk på stoppestedet
Pop-up kiosk i bestumveien
Pop-up kiosk i mortensvingen
Musikantene får frokost fra 8.15-8.45 i skolegården
Musikantene får en pause i kirkehaugsveien med litt servering
Om noen har lastesykkel/sykkelvogn eller en annen trekkvogn – gi beskjed
Som dere skjønner vil vi trenge litt hjelp til dette. Men som sagt lister kommer. Det blir ikke så mye på hver

Alt godt
Kristin

Dette innlegget ble publisert i Aspirant, Uncategorized. Bokmerk permalenken.