Junior – dette skjer fremover

Hei,

Her kommer litt viktig informasjon for juniorene:

1. Uniform: Loftet er åpent på torsdag førstkommende etter Junior sin fellesøvelse. For de som var aspirant i fjor, er det viktig å levere inn Aspirant uniformene (vasket og klare til utlevering) når Junior uniform hentes.

2. Kosekveld for junior: Vi hører juniorene er flinke til å øve, og gleder oss til Julebileumskonserten! Vi har lyst til å gi dem en kosekveld både som belønning og motivasjon. Det blir pizza og film på Lilleaker skole fredag 23/11 fra kl 17:00 til 19:30.

3. Seminar i januar: Jenny planlegger et nytt seminar for Junior i januar. Det blir en av de første helgene i januar. Vi kommer tilbake med dato snart, men tror det blir en av dagene 12-13/1.

4. For mange i Junior blir det nytt fra våren å bli med på stevner. Da blir det viktig at musikantene stiller på fellesøving, øver hjemme, og stiller på stevnene. Ta gjerne kontakt hvis dere er i tvil om motivasjonen er på plass for en slik innsats, så kan vi se hvordan vi kan hjelpe!

5. Øvekonkurranse: Vi lanserer en øvekonkurranse for Juniorene. All øving til nå teller, og vi tar utgangspunkt i øveskjema (som brukes for trekkepremier). Alle som frem til Julebileumskonserten øver så mye at de får mins 5 blå ruter (trekkepremier=8 eller 10 øvinger på 10 minutter) på øvearket blir med i trekningen av et CC Vest gavekort til en verdi av 100,-.

6. Julegrøt: 13/12 blir det julegrøt og kos for juniorene på skolen. Vi trekker vinner av øvekonkurransen.

Bare ta kontakt hvis dere har spørsmål.
Har noen lyst til å hjelpe med kosekveld, julegrøt eller seminar i januar, ta kontakt! 🙂

Mvh,
Hilde

Dette innlegget ble publisert i Junior. Bokmerk permalenken.