Junior: Seminar på Storstua 4.–5. november

Det er straks bortreiseseminar for Lilleaker skoles musikkorps. Vi blir nesten 100 deltagere på seminaret – og vi har hele Storstua for oss selv. Målet med seminaret er å forberede oss til konserten på mandag 6.november – så alle føler mestring og får en god opplevelse av å spille konsert. 

Mange av juniorene har ikke vært med på overnattingsseminar før – og naturlig nok er både musikanter og særlig foreldre ganske spente. Korpset har lang tradisjon for å overnatte borte – og vi er mange voksne som er med for å skape trygge, forutsigbare rammer – som skal både være en god forberedelse til konserten på mandag, og at alle skal ha en fin opplevelse av å være på tur.

Telefon – Mange av juniorene har med seg telefon. På dagtid – ønsker vi at telefonen skal ligge i baggen på rommet. Vi fokuserer på spilling, og på sosiale aktiviteter. Vi har med mange spill, tegnesaker, baller mm og i den lange pausen skal vi på en superstor lekeplass. Utfordringen kommer på kvelden når man skal legge seg. Da er det mange som ringer hjem /eller foreldre som ringer barna. Om man lengter hjem /eller det er noe – så er det umulig for oss voksne å hjelpe til når vi ikke vet om det. Så jeg oppfordrer dere til å IKKE ringe barna – ring meg eller en annen voksen . Om det er noe – så ringer dere også meg/en av de andre voksne -så kan vi ordne opp

Nattevakt – Mange har lurt på om vi går nattevakt gjennom natten. Vi er som sagt mange voksne som går rundt – men ut på natten går vi nok alle og legger oss. Vi setter opp navn på alle dører over hvem som sover der – alle får beskjed om hvor “sin” voksen er – så det er lett å finne frem. Alle voksne bor i samme gang som juniorene. Dette har aldri vært noe problem tidligere. Hotellet har våken nattevakt i resepsjon hele natten igjennom. Dørene inn til hotellet er låst. 

Pakkeliste – se tidligere epost. Minner om å ta med sengetøy, klær etter vær, innesko.

Kiosk – hotellet har kiosk. De tar kontanter og kort. Om det er krise så ordner Kristin opp:)

Romfordeling – jeg har fordelt alle på rom basert på ønsker barna har kommet med. Om nødvendig så gjør vi justeringer – så det er ingen problem. Alle skal ha det bra

Voksne som er med – Anders (pappa til Theo), Anne (mamma til Mats), Nina (mamma til Ludvik), Hanne (mamma til Helle), Hanne (mamma til Mia), Angelia (mamma til valentina), Arne (pappa til Bernard) og Bente (mamma til Sondre) , Ingrid (mamma til Mats og Emil) og Kristin . Noen av de voksne kommer først på kvelden -men er der om natten. Så vi er mange til å passe på:)

Om det er noen spørsmål – ring eller send epost

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.